Catelijne Gerlag

Coach & trainer voor multipotentials

Catelijne is coach voor multipotentials. Multipotentials zijn mensen met meerdere passies en talenten, die hier gedreven in zijn. Als gecertificeerd loopbaancoach helpt ze hen om de juiste balans te vinden en hun passies en talenten de juiste plek te geven in hun leven. Dit kan in de vorm van individuele begeleiding of groepstrajecten. Daarnaast geeft ze informatieve en inspirerende workshops en trainingen over talenten en passies.

Multipotential professionals zijn niet zomaar generalisten, maar ambitieuze, leergierige medewerkers of ondernemers. Na een bepaalde tijd zijn zij toe aan een nieuwe uitdaging, een stap omhoog of een stap opzij, een nieuw project. Anders slaat de verveling toe. Naast verveling zijn veel voorkomende problemen: keuzestress, geen richting hebben in werk, onderpresteren (risico bore-out), planning en prioriteren, onbegrip van de omgeving.

Voor The Brain Hub geeft ze inspirerende workshops, trainingen en individuele begeleiding.

Catelijne is zelf multipotential en heeft na haar WO-studie Italiaanse taal- en letterkunde en 5 jaar werken met deze taal, de switch gemaakt naar communicatieadvies (diverse opleidingen), is hoofdredacteur van een magazine geweest en mede-eigenaar van een concept-store. Sinds 2018 is zij coach en heeft opleidingen in gedragscoaching en loopbaancoaching gedaan (beide gecertificeerd).

Offerte opvragen? Vul het contactformulier in en wij nemen zeer spoedig contact op.

30 basistips voor het creëren van een neuro-inclusieve werkvloer

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
download het e-book