VU Amsterdam

VU Logo

The Brain Hub draagt het onderzoek van de VU Amsterdam een warm hart toe en daarom willen wij iedereen (ook mensen zonder diagnose) oproepen om mee te doen met dit belangrijke onderzoek.

In het voorjaar van 2024 komt er een themalijst over stigma en werk en wordt er een onderzoek  gestart waar veel deelnemers voor nodig zijn!

Het doel van In Kaart is bijdragen aan oplossingen en goede ondersteuning in het werk, de zorg of in het gezin waarbij er nauw wordt samengewerkt met ervaringsdeskundigen.

Alle deelnemers (tot nu toe 800, maar er zijn er veel meer nodig!) van In Kaart die zich inschrijven en een inschrijfvragenlijst invullen, krijgen in het voorjaar van 2024 een themalijst over stigma en werk. Hoe meer mensen, des te beter het onderzoek wordt en meer impact richting beleid en bedrijven.
Help jij In Kaart door de vragenlijst in te vullen?

Waarom meedoen?

-Dit is de manier om jouw persoonlijke ervaringen in te zetten voor meer kennis en begrip voor mensen met neurodiversiteit en/of een beperking.
-Meer inzicht in je jezelf door persoonlijke terugkoppelingen.
-Komende september verloot In Kaart 4 cadeaubonnen van 150 euro.
-Jaarlijks krijg je een lijst om in te vullen met relevante thema’s, die door ervaringsdeskundigen en deelnemers van In Kaart worden (mede) uitgekozen. Zoals bv. hybride opvoeden en stigma in opleiding en werk.

Invullen van de inschrijfvragenlijst kost ongeveer 30-45 minuten.

Direct deelnemen aan het onderzoek? https://formulieren.inkaart.org/

Meer weten? Ga naar: www.inkaart.org

30 basistips voor het creëren van een neuro-inclusieve werkvloer

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
download het e-book