MASTERCLASSES

TBH logo no text 2

Masterclasses

Dankzij de masterclasses van The Brain Hub beleef je een boeiende ontdekkingsreis naar kennis, empowerment en neuro-inclusiviteit.

Wij bieden in onze  masterclasses een breed scala aan onderwerpen die de verschillende aspecten van het neurodivergente brein behandelen.

Onze ervaren en deskundige trainers begeleiden door middel van interactieve lezingen, casestudy’s en praktische oefeningen zodat er een dieper begrip wordt ontwikkeld.

Daarnaast richten onze masterclasses zich op het identificeren van de sterke punten en talenten van neurodivergente individuen, en hoe deze effectief kunnen worden benut binnen teams en organisaties.
Wij voorzien jullie van praktische tools en strategieën om een inclusieve werkomgeving te creëren die het neurodivergente brein omarmt en stimuleert.

Wat maakt onze masterclass ‘anders dan anders’?

Onze masterclasses worden geleid door professionals met uitgebreide ervaring in zowel de wetenschap als de praktijk.

Duik diep in de wereld van het neurodivergente brein. Begrijp de nuances van verschillende neurodivergente breinen en ontdek hoe je deze kennis kunt toepassen in diverse contexten.

Vertaal theoretische kennis naar praktische vaardigheden. Leer concrete strategieën voor het creëren van inclusieve omgevingen op de werkplek, in het onderwijs en daarbuiten.

Trainers

Counselor en coach voor Hooggevoelige Personen | Peer-to-peer counselor

Expert Psycho-diversiteit

Loopbaanprofessional gespecialiseerd in het neurodivergente brein

30 basistips voor het creëren van een neuro-inclusieve werkvloer

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
download het e-book