TBH Logo small

Jeanette Gobius du Sart

Coach en Familieopsteller

Als coach en familieopsteller werk ik veel met mijn intuïtie en voelsprieten. Door ook te luisteren naar wat er niet wordt gezegd kom ik snel tot de kern van de persoon. Het is voor mij heel belangrijk dat de mens achter de stempels wordt gezien. Classificaties zijn in mijn ogen belangrijk zodat de juiste hulp (zoals extra tijd tijdens examens) geboden kan worden, maar er is zoveel meer dan dat. Ieder mens heeft zijn of haar unieke krachten en ik ben er groot voorstander van dat de werkgever hier goed naar kijkt, en de voordelen hiervan zien.

Het is mijn kracht om werkgevers meer inzicht te geven in neurodivergente breinen zodat de werkvloer voor zowel de werknemer als voor de werkgever een plezierige en toegankelijke plek wordt.

Als coach kan ik jou helpen om dit inzicht te vergroten en als persoon te staan tussen de medewerker en de organisatie. Zo zorgen wij samen voor onderling begrip.

Als familieopsteller kan ik een neurodivergent vraagstuk zoals het accepteren van autisme opstellen zodat er een acceptatie van het lot komt. Dit kan worden ingezet wanneer het moeilijk voor iemand is om een diagnose of classificatie te accepteren.

Offerte opvragen? Vul het contactformulier in en wij nemen zeer spoedig contact op.

30 basistips voor het creëren van een neuro-inclusieve werkvloer

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
download het e-book