Werkgevers

TBH logo no text 2

Werknemers met een neurodivergent brein bieden voordelen voor elke werkplek, zowel groot als klein. Wanneer de sterke punten naar voren worden gehaald worden de talenten ontplooit. Daar waar uitdagingen zijn om het zijn best te presteren kan ondersteuning vereist zijn.

Hier is wel de juiste kennis en expertise voor nodig om het vertrouwen te krijgen zodat jij jouw werknemer kunt ondersteunen voor een maximale prestatie.

The Brain Hub helpt bij alle fasen van de arbeidscyclus, van werving, sollicitatiegesprekken, inwerken tot promotie.

 

Wij hebben een groot aanbod van gebruiksvriendelijke tools, waarmee u bewustwording creëert met betrekking tot de sterke punten en uitdagingen van elke persoon en hun ‘uitgesproken (spiky) profielen’ kunt zien.

Het stelt u als werkgever in staat om betere en geïnformeerde gesprekken te voeren. Het biedt ook leidinggevenden en HR-medewerkers begeleiding en kennis om redelijke aanpassingen te maken wanneer dat nodig is.

We kunnen uw organisatie helpen neuro-inclusief te zijn. Al onze tools, trainingen en masterclasses zijn ontwikkeld door experts. Zo kunt u ervan uitgaan dat u de meest recente kennis in huis haalt.

30 basistips voor het creëren van een neuro-inclusieve werkvloer

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
download het e-book