TBH Logo small

Marloes Schoormans

Trainer en coach

Als trainer en coach ben ik multi-inzetbaar. Ik geef met veel plezier trainingen, lezingen en workshops rondom het thema neurodiversiteit, ADHD of autisme.
Wanneer ik op de werkvloer een training geef zorg ik dat er inzicht komt in de groepsdynamiek. Hierbij gebruik ik de tools MapsTell en blauwprint.
Teams krijgen hierdoor inzicht in welk gedrag ze laten zien, welk gedrag ten opzichte van elkaar en hoe ze kunnen omgaan met divers gedrag.
Ik geef coaching in klassen met betrekking tot gedrag
Hiervoor gebruik ik de Wijde Wereld. Met deze mat krijgen leerlingen inzicht in hun eigen en elkaars gedrag wat ze laten zien. In te zetten vanaf groep 8 tot 17 jaar. Deze mat gebruik ik ook om eenzelfde training te geven voor (jong)volwassenen met autisme. De taal is namelijk toegankelijker dan de Wereld van verschil (MapsTell voor volwassenen) en minder druk. Hierdoor komen er minder prikkels binnen.
Je kunt mij vragen voor 1 op 1 coaching. Vaak zet ik korte trajecten in die meteen als zorgen voor verdieping. Ook ben ik volop bezig met het schrijven van een boek samen
samen met Saskia Schepers en Barbara Winkelhuyzen over neurodiversiteit en leren. We hopen dat het boek dit jaar ook onder jouw kerstboom komt te liggen! Bij het schrijven komt op dit moment ook veel literatuur studie kijken en voer ik gesprekken met specialisten en gesprekken met mensen die zich herkennen met een neurodivergent brein.
Tools en kennis die ik inzet: MapsTell, Blauwprint (een zandbak, zie m’n website), Systemisch Werken, NLP en al mijn kennis vanuit de opleiding gedragsspecialist en ervaring in het speciaal onderwijs (groepsdynamiek, diversiteit, omgaan met zowel ouders, begeleiders, collega’s)

Offerte opvragen? Vul het contactformulier in en wij nemen zeer spoedig contact op.

30 basistips voor het creëren van een neuro-inclusieve werkvloer

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
download het e-book